Nomadic Essentials

Välkommen till Tusen och en natt!

Letar du efter det där lilla extra och den där unika speciella upplevelsen som gör ditt bröllop till något alla kommer att minnas? Låt iså fall oss komma på karavan med vårt underbara nomadtält. En varm förförande doft av mystik och av Saharas exotiska öken.

Vårt tält är 5 x 10 m och rymmer ca 40 sittplatser. Kan levereras efter önskemål eller fullt stylat med härliga sittpuffar i kelim, små handgjorda pallar, brickbord med vackra mönster, små tebord, lyktor, mattor m.m. Tältet kan fungera som loungetält eller drinkservering för att senare stylas om till middag eller dans. Vi har olika tillvalspaket efter önskemål där vi kan erbjuda allt ifrån klädsel för serveringspersonal, matlagnings/serverings tajiner, vattenpipor till underhållning och magdans. Välkommen att höra av er för prisidé till er fest.

Nomadtältet är tillverkat i kamelhår enligt tusenårig tradition. Kamelhår har en väldigt goda egenskaper att hålla värme långt ut på natten och skydda mot stark sol på dagen. Det är lätt vatten resistent men vid ösregn kan man komplettera med skydd.

Vi kommer och sätter upp tältet där ni önskar. På stranden, i er trädgård eller vid festlokalen.

Välkommen att uppleva tusen o en natt!